Despre noi

Compania ElectroKLASS a fost inființată în Ianuarie 2009 cu capital exclusiv românesc, inițial având numele de Ramada Consulting și activând în sectorul de retail electrocasnice și electronice.

Începând cu Mai 2012, s-a extins și către distribuție, identificând oportunități foarte mari de creștere pe piața de electronice și electrocasnice.

Inițial, distribuția de produse electronice și electrocasnice s-a concentrat pe zona de sud-est a României, iar începând cu 2013, aria de distribuție acoperă și deservește din depozitul central din Călărași, mai multe de 400 de magazine independente din județele aflate în Sudul, Sud-Estul, Estul, Sud-Vestul și Nord-Estul României, fiind în continuă expansiune.

Livrarea produselor pe toată întinderea ariei de distribuție se realizează folosind flota proprie de autovehicule.

Printre mărcile cuprinse în oferta companiei se regăsesc: Ariston, Arctic & Beko, Braun, Philips,Indesit, Rohnson, Samsung, Daewoo, Hyundai, Zanussi, Tefal, Tehnoton, Regent, Heinner, Scarlett, Remington, Gorenje, Albatros & Samus, Kenwood, Luigi Ferrero, Berlinger Haus, Maestro, Muhler, Tiross, Electrolux, LDK, Metalica.